Acai Berry je tradičná Brazílska potravina. Po mnohé roky sa spracúva tradičnou technológiou pre domáce použitie. Toto spracovanie je vhodné na okamžitú konzumáciu. Čerstvé plody, alebo šťavu zalejú sirupom Gurana a skonzumujú.

Problém nastal až po Acaimánii po celom svete.

V Brazílii vzniklo nespočetné množstvo drobných výrobcov. Ako krajina tretieho sveta, kde kvalita výroby nič neznamená, ale dôležité je len predať, vznikajú garážové firmy jedna za druhou. Ako vidieť na videu, šťavu nechajú vysušiť a naplnia ňou kapsule. Tieto kapsule vzhľadom na možnosti výrobcu neprebehnú kontrolou na plesne, baktérie, ťažké kovy, množstvo vitamínov a ostatné testy kvality. Je to domáca lacná garážová výroba ktorú si zásadne nekupujte!!!

Ako spoznáte tieto výrobky ?

Jednoducho. Výrobky nemajú certifikát kvality! Označené sú ako Acai 2000 alebo 3000 alebo inak. Neudáva sa u nich koncentrácia, lebo je to len sypaný prach Acai do kapsuly.

 

Len dve firmy v celej Brazílii majú technológiu na správne spracovanie Acai. Acai bobuľa si uchováva svoje vitamíny len po dobu 24 hodín od zberu. Potom je to len bezcenná hmota. Preto sa ihneď po zbere zomelie na kašu a technológiou vymrazovania vody vzniká koncentrovaná sušina produktu. Brazílska vláda uznala pre farmaceutické účely koncentráciu 4:1. To znamená  1000mg Acai v koncentácii 4:1 je 4 000mg čistého produktu. Značkové firmy si robia vstupnú kontrolu koncentrátu, celý priebeh výroby je sledovaný na kvalitu až po výstupné testy kvality.

Päť stupňová kontrola kvality značky BIOVEA!!!

 

V rámci vášho zdravia si pozorne pozrite video!!! Je len na vás, či budete riskovať svoje zdravie bezcennými produktami.

Pozrieť video!